Daske za veslanje | Gladiator | Provereni britanski kvalitet SUP dasaka

DASKE ZA VESLANJE

daske za veslanje

GLADIATOR PRO RANGE

DVOSTRUKO LAMINIRANA FUSION TEHNOLOGIJA SA PODLOGOM OD 1000 DENA ZA VRHUNSKU ČVRSTINU I ISTRAJNOST

Gladiator PRO logo

NE MOŽETE DOBITI BOLJU DASKU ZA VESLANJE ZA BOLJU CENU

Gladiator PRO serija kombinuje kvalitet i pouzdanost naših super popularnih SUP dasaka iz Elite serije za 2019. godinu i novi dizajn (kao i novo ime - PRO). Ova kombinacija čini da Gladiator PRO daske izgledaju još bolje kada su na vodi. Gladiator PRO serija daski za veslanje sastoji se od 7 dasaka, veličine od 10’4 do 12’6. Naše SUP daske koriste Fusion tehnologiju i sačinjene su od dvostrukog, visoko kvalitetnog PVC-a, na podlozi od 1000 dena koja daje čvrstinu a ujedno ostaje veoma lagana.

Odlična upotrebljivost Gladiator PRO serije je dopunjena paketom premium dodatne opreme. U svakom pakovanju se nalaze i 3 vesla od karbon najlona, Bravo dvostruka pumpa, sigurnosni vez kao i prostrani ruksag na točkiće, sve sa zvaničnim Gladiator logoom.

Za 2020. godinu smo Gladiator daske za veslanje dvostruko ojačali inovativnom Xstrong edge tehnologijom. Ova nova tehnologija nam dozvoljava da u efekte ove daske dodamo i „čvrsta“. Zahvaljujući svom dizajnu i načinu izrade, uska super jaka ivica postaje neodvojivi deo SUP daske a za razultat ova daska nudi više čvrstine, klizanja i performansi. Kao bonus dobijate tanke ivice koje izgledaju predivno!

Gladiator PRO 10'6 paddle board construction

GLADIATOR PRO 9'6

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
GLADIATOR 9’6 SUP-daska PRO 9,6 Gladiator Pro 9’6 je čvrst i upravljiv SUP, dizajniran za vozače do 95 kilograma. Ovaj model samopouzdano se nosi sa morem i mirnom vodom. Visokotehnološki materijali profesionalnog kvaliteta daju mu snagu i izdržljivost. Ovo je sjajna investicija u kvalitetnu razonodu – ovaj novi model će trajati mnogo sezona intenzivnog rukovanja. GLADIATOR 9’6Novi model je opremljen kompletnim kompletom visokokvalitetne dodatne opreme: prostrana torba na točkovima, oboreno veslo od ugljenika sa oštricom od fiberglasa, povodnik na šarkama, italijanska pumpa dvostrukog delovanja i komplet za popravku.
GLADIATOR Pro 9’6 je napravljen od dvoslojnog PVC-a preko trajne tkanine sa gustinom od 1000 dena. Dvostruko ojačana ivica napravljena pomoću inovativne Ksstrong ivice daje joj neverovatnu krutost proizvodeći efekat čvrsto livene ploče.
Kvalitet Gladiator SUP daski zadovoljava najstrože međunarodne standarde. Za izradu naših modela koristimo samo najbolje certificirane materijale vodećih proizvođača. Ovo osigurava sigurnost i trajnost naših SUP daski. Pre otpreme u skladište, svaka SUP daska se testira u naduvenom stanju pod maksimalnim pritiskom tokom jednog dana. Proveravamo spoljašnjost samog SUP-a i svu njegovu dodatnu opremu, čvrstoću šavova, kvalitet lepljenja, performanse ventila, fiksiranje komponenata. Sve naše SUP daske pokrivene su trogodišnjom garancijom proizvođača.
Vrsta
VRSTA DASKE PRO
MODEL PRO 9’6
Dimenzije
DUŽINA 9’6″
ŠIRINA 30″
DEBLJINA 4″
ZAPREMINA 190 litara
NOSIVOST do 95 kg
Garancija 3 godine
Pakovanje
PAKET Centralna peraja, dvostruka pumpa, torba, veslo, komplet za popravku
Cena 75.000 RSD  Za gotovinsko plaćanje popust 10%. (67.000 RSD)
Raspoloživost Ima na stanju

GLADIATOR PRO 11'2

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
GLADIATOR 11’2 daska posebno je projektovana i dizajnirana za nižeg vozača (ispod 5’6) koji želi sveobuhvatnu / performansnu touring dasku.

GLADIATOR 11’2 debljina daske je 4.75″, što je vrlo važno za većinu vozača, ali je ključno za kraćeg, lakšeg vozača, jer ova debljina i zapremina omogućavaju da SUP daska lepo “sedne” unutar vodene linije omogućavajući stabilnost. Ova SUP daska je odlična za stariju decu koja žele sopstvenu dasku. Kako je maksimalna podržana težina 120 kg ova daska je takođe odlična za sve vozače koji žele da uhvate manji talas.

Dvostruko laminirana Fusion tehnologija sa podlogom gustine 1000 dena za vrhunsku čvrstinu i istrajnost

GLADIATOR Pro serija je napravljena dvostruko laminiranom fusion tehnologijom sa dodatkom dva tekstilna sloja od 1000 dena koji se nalaze između slojeva PVC-a koja omogućava laganu, jaku i izdržljivu dasku. GLADIATOR Pro takođe ima i dvostruko ojačani STRONG EDGE. Za 2020. godinu smo dvostruko ojačali inovativnu Xstrong edge tehnologiju. Ova nova tehnologija nam dozvoljava da u efekte ove daske sada dodamo i „čvrsta“. Zahvaljujući svom dizajnu i načinu izrade, uska super jaka ivica postaje neodvojivi deo SUP daske i kao razultat ova daska nudi više čvrstine, klizanja i performansi uz bonus što tanke ivice izgledaju predivno. Impresivna čvrstina dozvoljava čak i čoveku od 120kg da stoji na tankoj univerzalnoj dasci od 4.75“.

Vrsta
VRSTA DASKE Univerzalna
MODEL 2020
Dimenzije
DUŽINA 11’2″
ŠIRINA 31″
DEBLJINA 4.75″
ZAPREMINA 240 litara
NOSIVOST do 120 kg
Garancija 3 godine
Pakovanje
PAKET Centralna peraja, dvostruka pumpa, torba, veslo, komplet za popravku
Cena 75.000 RSD  Za porudžbine do 01.06.2021. popust 10 % (67.000 RSD)
Raspoloživost Trenutno nema na stanju, poruči: 065/354-33-45

GARANCIJA 3 GODINE

GLADIATOR PRO 12'6 T

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
GLADIATOR 12’6 T birate za stabilniji, avanturistički touring SUP.

GLADIATOR Pro 12’6 T je za one koji žele da odu korak dalje od univerzalne daske. Touring 12’6 T daska nudi ekstra klizanje i brzinu dok je ujedno i veoma jednostavna za vožnju.  Širina od  32″ je za veslače koji žele ležerniju  i stabilniju voznju. Sa obe strane daske nalaze se karike za koje se može vezati oprema za svaku avanturu, bilo da veslate sa svojim psom ili detetom ili pod punom opremom odlazite negde da prenoćite. Uz 12’6 T dasku ide savitljivo peraje za eventualnu oseku ili stenu.

Fusion tehnologija dvostruko laminirana  sa podlogom gustine 1000 dena za vrhunsku čvrstinu i istrajnost

GLADIATOR Pro je napravljena dvostruko laminiranom fusion tehnologijom sa dodatkom dva tekstilna sloja od 1000 dena koji se nalaze između slojeva PVC-a koja omogućava laganu, jaku i izdržljivu dasku. GLADIATOR Pro takođe ima i dvostruko ojačani STRONG EDGE. Za 2020. godinu smo dvostruko ojačali inovativnu Xstrong edge tehnologiju. Ova nova tehnologija nam dozvoljava da u efekte ove daske sada dodamo i „čvrsta“. Zahvaljujući svom dizajnu i načinu izrade, uska super jaka ivica postaje neodvojivi deo SUP daske i kao razultat ova daska nudi više čvrstine, klizanja i performansi uz bonus što tanke ivice izgledaju predivno. Impresivna čvrstina dozvoljava čak i čoveku od 150kg da stoji na tankoj univerzalnoj dasci od 4.75“.

Vrsta
VRSTA DASKE Touring
MODEL 2020
Dimenzije
DUŽINA 12’6″
ŠIRINA 32″
DEBLJINA 6″
ZAPREMINA 330 litara
NOSIVOST do 150 kg
Garancija 3 godine
Pakovanje
PAKET Centralna peraja, dvostruka pumpa, torba, veslo, komplet za popravku
Cena 77.000 RSD  Za porudžbine do 01.06.2021. popust 10 % (69.000 RSD)
Raspoloživost Trenutno nema na stanju, poruči: 065/354-33-45

GLADIATOR PRO 12'6 S

previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
GLADIATOR Pro 12’6 S Velika brza SUP daska koja može da izdrži opterećenje od 120 kg i pogodana je za sportsku vožnju. Jednako je udobna za muškarce i žene i idealna je kao porodični model. Ova pouzdana i izdržljiva SUP daska napravljena je od visokotehnoloških materijala profesionalnog kvaliteta. Otporna je na kamenje i pesak na plaži – čak i u slučaju intenzivne upotrebe, takva kupovina trajaće nekoliko sezona. SUP je opremljen visokokvalitetnim komponentama: praktična prostrana torba na točkovima, karbonsko veslo sa oštricom od fiberglasa, visokokvalitetni zglobni povodnik, italijanska pumpa dvostrukog delovanja i komplet za popravku.
SUP Gladiator Pro 12’6S napravljen je od dvoslojnog PVC-a preko trajne tkanine sa gustinom od 1000 den. Model je ojačan dvostrukim ivicama napravljenim pomoću inovativne Ksstrong edge tehnologije koja daje efekat masivno livene ploče. Novi model odlikuje neverovatna krutost, što će ceniti iskusni vozači.
GLADIATOR Pro takođe ima i dvostruko ojačani STRONG EDGE. Za 2021. godinu smo dvostruko ojačali inovativnu Xstrong edge tehnologiju. Ova nova tehnologija nam dozvoljava da u efekte ove daske sada dodamo i „čvrsta“. Zahvaljujući svom dizajnu i načinu izrade, uska super jaka ivica postaje neodvojivi deo SUP daske i kao razultat ova daska nudi više čvrstine, klizanja i performansi uz bonus što tanke ivice izgledaju predivno. Impresivna čvrstina dozvoljava čak i čoveku od 150kg da stoji na tankoj univerzalnoj dasci od 4.75“.SUP daska je opremljen visokokvalitetnim komponentama: praktična prostrana torba na točkovima, srušeno karbonsko veslo sa oštricom od fiberglasa, visokokvalitetni zglobni povodnik, italijanska pumpa dvostrukog delovanja i komplet za popravku.
Vrsta
VRSTA DASKE Pro
MODEL Pro 12’6 S
Dimenzije
DUŽINA 12’6″
ŠIRINA 30″
DEBLJINA 6″
ZAPREMINA 330 litara
NOSIVOST do 150 kg
Garancija 3 godine
Pakovanje
PAKET Centralna peraja, dvostruka pumpa, torba, veslo, komplet za popravku
Cena 77.000 RSD Za gotovinsko plaćanje popust 10% (69.000 RSD)
Raspoloživost Ima na stanju